Over

Renate Jalving

 

“Je groeit sneller naar een next level met een support manager die betrokken is, met je meedenkt, een gelijkwaardige sparringpartner is. Iemand die náást je staat.”

Organisator

Ik hou van organiseren, alles in goede banen leiden en overzicht te creëren. Ik doe net dat stapje extra dat nodig is maar niet wordt verwacht.

Professioneel

Met ruim 25 jaar aan ervaring ken ik de klappen van de zweep. Ik ben leergierig en breng dan ook een berg kennis met me mee.

Loyaal

Korte opdrachten zijn niet aan mij besteed. Ik wil het echte verschil maken. Samen trots zijn op het behaalde resultaat is waar ik het voor doe.

Als klein meisje was ik altijd al aan het organiseren en uitzoeken. In eerste instantie wilde ik het toerisme in. Dienstverlening zit duidelijk in mijn bloed. Dat deed ik ook in de rol van receptioniste op een schip. Daarna rolde ik in een andere receptioniste functie. Omdat ik mezelf wilde ontwikkelen, volgde ik ’s avonds allerlei opleidingen. Van een cursus Frans, Nederlandse bedrijfscorrespondentie tot een directiesecretaresse opleiding.

 

Na jarenlang management assistente/directiesecretaresse/officemanager te zijn geweest bij o.a. een projectontwikkelaar, grote aannemer en technisch detacheerder (bij de laatste twee heb ik beide 10 jaar gewerkt), wilde ik iets anders. Ik had al trainingen gevolgd voor persoonlijke ontwikkeling, een NLP opleiding en ging nog meer coachopleidingen volgen, waaronder een gezins- en kindercoachopleiding. Halverwege 2018 stopte ik met mijn loondienstbaan en ging helemaal voor de coaching.

 

Echter… ik kwam erachter dat ik niet voor niets ooit voor het secretaressevak had gekozen…en met name ook de diversiteit ervan. Juist het maken van mijn eigen website, het uitzoeken hoe je nieuwsbrieven verstuurt, de inhoudelijke kant, de afwisseling en zeker ook het technische aspect, dat vond (en vind) ik super leuk om te doen! Ik kreeg steeds vaker de vraag om anderen hierin te ondersteunen en begreep dat zij dit soort werkzaamheden juist helemáál niet leuk vinden om te doen. En zo is in eerste instantie Secretary, Web & Virtual Assist geboren; ik deed wat ik leuk vond en waar ik goed in ben.

 

En toch… was dit het nog niet. Ik ontdekte dat wat ik écht wil en kan, is verschil maken. Daadwerkelijk onderdeel zijn van een project of langdurige opdracht, betrokken zijn, verbinding maken, meedenken, een gelijkwaardige sparringpartner zijn. Samen met mijn opdrachtgever groeien naar een next level. De realisatie hiervan maakt me trots. Dat is waar ik het voor doe!

Dat is Next Level Business Support.

 

Veelzijdig

Ik ben van alle markten thuis, zowel administratief, communicatief als technisch. Wat ik (nog) niet weet, zoek ik uit. Ik ben vasthoudend, geef niet op en ga net zo lang door tot iets werkt en ik mijn doel heb bereikt. 

Humor

Hard werken vind ik heerlijk en doe ik graag. Humor hoort daarbij! Mijn motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

rustig Energiek

Hoewel ik energiek ben, straal ik ook rust uit. Dat is wat klanten over mij zeggen. Jouw business is bij mij in goede handen. Ook dat brengt rust.

Jouw Support Manager

Professionele Business Support

Renate Jalving

Support Manager

De vraag is niet óf ik iets voor je kan betekenen, maar wát en wanneer!

Neem contact op!

Mail naar:
info@nextlevelsupport.nl

×

Welkom!

Heb je vragen? Klik hieronder op 'App met Renate' om een appberichtje te sturen.

× WhatsApp